Spesjaal foar jo op maat
Spesjaal foar jo op maat

Meubels op maat, meubelrestauraties en -reparaties

Meubelmaker Wietse is van alle meubelmarkten thuis. Nog beter: wat u bij hem laat maken, vindt u echt niet op de meubelboulevard. Hij is onder meer gespecialiseerd in:

•    meubels op maat
•    meubelrestauratie
•    meubelreparatie
•    tuinmeubelen
•    interieurbetimmering

Meubels op maat

Bent u op zoek naar nieuwe meubels, maar kunt u qua uitstraling, maat of houtsoort niet vinden wat u zoekt? Laat het maken door meubelmaker Wietse! Tafel, inbouwkast, tv-meubel, dressoir of ladekast: een uniek meubel, volledig voor u op maat gemaakt.

Restauratie en reparatie van meubelen

Als u ervoor kiest om een meubelstuk te laten restaureren, gaat het vaak om een erfstuk uit de familiekring. Een meubel met emotionele waarde. Oude meubels zijn vaak gammel, verkleurd of beschadigd, maar na herstel door een meubelrestaurateur zeker een prachtige en waardevolle aanvulling op uw meubilair.

Tuinmeubelen

Luxe, eikenhouten buitenmeubelen met aangepast zitcomfort verlaten regelmatig de werkplaats in Nij Beets. Deze meubelen zijn standaard afgewerkt met gekookte lijnolie en kunnen gerust het hele jaar buiten blijven staan. Ze zijn in verschillende modellen leverbaar. Bij gewoon onderhoud zult u hier jarenlang plezier van hebben.

Interieurbetimmering

Schuifdeuren, inbouwkasten, lambrisering, radiatorbekleding, vensterbankbetimmering: alles is mogelijk. U vraagt, wij draaien!